ឆាសាច់គោពិសេស




គ្រឿងផ្សំ
·         គ្រឿងទេស​រសជាតិ សាច់មាន់ និង​បន្លែ ១ ក​ញ្ចា​ប់
·         ខ្ទឹម​ហាន់​ឲ្យ​ល្អិត ១/២ស្លាបព្រា​កាហ្វេ
·         ខ្ញី​ហាន់​រួច ៣/៤ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ
·         ម្ទេស​ក្រហម​បុក ១ /៤ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ
·         ទឹក​សាច់​រំងាស់ ១ ប្រអប់
·         ម្សៅ​មី ២ ស្លាបព្រា​បាយ
·         ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១/៣ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ
·         ប្រេង canola ២ស្លាបព្រា​បាយ
·         សាច់​បន្ទះ ១ ផោន ហាន់​ជា​បន្ទះតូចៗល្មម
·         បន្លែស្រស់ ( ប៉េង​បោះ ការ៉ុត មេ្ទ​សហា​វ៉ៃ ខ្ទឹមបារាំង.....)

វិធី​ចំ​ម្អិ​ន                       
1.     យក ទឹក​ស៊ី​អ៉ី​វ ស្ករ ខ្ទឹមស ខ្ញី និង​ម្ទេស​ក្រហម​យកមក​លាយ​បញ្ចូល​គ្នា​ក្នុង​ចាន​តែមួយ។ ដោយ​ទុក​មួយ​វា​មួយ​ឡែក​សិន។
2.     ដាក់​ប្រេង​ឲ្យ​ក្តៅ​បន្ទាប់មក​ចាត់​សាច់​ចូល នឹង​ទុក​វា​ប្រហែលជា ៥ នាទី ឬ​រហូតដល់​ឆ្អិន ហើយ​ចាត់​បន្លែ​ដែល​អ្នក​បាន​ហាន់​ទុកចោល​ប្រមាណ​ជា ៣ នាទី រហូតដល់​វា​ចូលជាតិ​ជាមួយនឹង​សាច់​ដែល​អ្នក​បាន​ចំអិន។

3.     បន្ទាប់មក​ចូល​អ្នកយក​ទឹកជ្រលក់​ដែល​អ្នក​បាន​លាយ​យកមក​ចាត់​ពីលើ​សាច់​ដែល​ អ្នក​កំពុងតែ​ឆា​ទុក​វា ១ នាទី នៅ​ចុងក្រោយ​គេ​នោះ​ចូល​អ្នកយក​គ្រាប់ល្ង​មក​រួយ​ពីលើ​ជាកា​ស្រេច៕



Powered by Blogger.