ឆាសាច់គោពិសេស
គ្រឿងផ្សំ
· គ្រឿងទេសរសជាតិ សាច់មាន់ និងបន្លែ ១ កញ្ចាប់
· ខ្ទឹមហាន់ឲ្យល្អិត ១/២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
· ខ្ញីហាន់រួច ៣/៤ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
· ម្ទេសក្រហមបុក ១ /៤ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
· ទឹកសាច់រំងាស់ ១ ប្រអប់
· ម្សៅមី ២ ស្លាបព្រាបាយ
· ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១/៣ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
· ប្រេង canola ២ស្លាបព្រាបាយ
· សាច់បន្ទះ ១ ផោន ហាន់ជាបន្ទះតូចៗល្មម
· បន្លែស្រស់ ( ប៉េងបោះ ការ៉ុត មេ្ទសហាវ៉ៃ ខ្ទឹមបារាំង.....)
វិធីចំម្អិន
1. យក ទឹកស៊ីអ៉ីវ ស្ករ ខ្ទឹមស ខ្ញី និងម្ទេសក្រហមយកមកលាយបញ្ចូលគ្នាក្នុងចានតែមួយ។ ដោយទុកមួយវាមួយឡែកសិន។
2. ដាក់ប្រេងឲ្យក្តៅបន្ទាប់មកចាត់សាច់ចូល នឹងទុកវាប្រហែលជា ៥
នាទី ឬរហូតដល់ឆ្អិន ហើយចាត់បន្លែដែលអ្នកបានហាន់ទុកចោលប្រមាណជា ៣
នាទី រហូតដល់វាចូលជាតិជាមួយនឹងសាច់ដែលអ្នកបានចំអិន។
3.
បន្ទាប់មកចូលអ្នកយកទឹកជ្រលក់ដែលអ្នកបានលាយយកមកចាត់ពីលើសាច់ដែល
អ្នកកំពុងតែឆាទុកវា ១ នាទី
នៅចុងក្រោយគេនោះចូលអ្នកយកគ្រាប់ល្ងមករួយពីលើជាកាស្រេច៕
Leave a Comment